Лаваш з печінкоюЧас приготування: 3 ч. 0 хв Для всіх любителів печінки я пропоную закуску з неї у вигляді рулету, яку можна легко і швидко приготувати. Вона стане відмінним доповненням до повсякденних страв, а так само прикрасить святковий стіл. Опис приготування: Мені здається, що тільки лінивий в наш час не готує страви з лаваша, тому що це дуже просто і досить швидко. Сьогодні я хочу запропонувати вам рецепт приготування лаваша з печінкою, який виручить вас в будь-якій ситуації, чекаєте ви гостей або ж просто вирішили по швидкому приготувати що-небудь смачненьке для своїх домашніх. За таким принципом можна зробити закуску з різними начинками, наприклад, з м'ясом або рибою, тут все залежить від ваших уподобань. Але досвід показує, що в будь-якому випадку такі рулетики виходять надзвичайно смачними і з'їдаються за лічені хвилини. Тепер із цим простим рецептом лаваша з печінкою ви будете знає, як швидко і легко приготувати чудове частування для себе і гостей. Призначення: На сніданок/На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: Лаваш Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 12 Як приготувати Лаваш з печінкою Насамперед готуємо необхідні інгредієнти. Овочі чистимо і моєму, морква трьом на крупній тертці, цибулю нарізаємо дрібно. Салатні листя промиваємо і висушуємо їх. Тепер обсмажуємо на рослинному маслі ріпчасту цибулю до золотистого кольору, перекладаємо його в миску. Потім викладаємо на сковороду моркву і так само смажимо її до м'якості. Перекладаємо обсмажені овочі в друшляк, щоб позбавиться від зайвої олії. Курячу печінку відварюємо в злегка підсоленій воді до повної готовності і нарізаємо дрібно. Змішуємо печінку, цибулю і моркву, солимо і перчимо, додаємо пару ложок майонезу. Викладаємо лаваш на рівну поверхню і змащуємо його тонким шаром майонезу. Тепер на одну половину лаваша кладемо салатні листя, приминає їх і наверх викладаємо корейську моркву. На моркву рівномірно розподіляємо печінкову масу. Накриваємо начинку другою половиною лаваша. Знову акуратно приминає лаваш і скручуємо його рулетом. Загортаємо рулет в целофан і ставимо на пару годинок в холодильник для просочення (те ж саме робимо і з другим лавашем). Потім нарізаємо на скибочки і подаємо до столу нашу закуску. Смачного! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Лаваш з печінкою в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Лаваш з печінкою, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 190