Лаваш з тунцемЧас приготування: 30 хв Лаваш - це невичерпне джерело ідей для легких і смачних закусок, адже кожен раз в нього можна класти абсолютно нову начинку. У цьому рецепті я пропоную вам простий і дуже смачний варіант. Опис приготування: Я дуже люблю готувати і коли я чекаю гостей, то завжди намагаюся зробити для них якомога більше різної смакоти. І скільки б я страв не приготувала, скільки б салатів не зробила, але швидше за все мої гості з'їдають закуску у цій простому рецептом лаваша з тунцем. Взагалі, з лаваша виходять відмінні страви, і головна їх краса в тому, що для їх приготування ви можете використовувати різні начинки. Я пропоную вам найпростіший спосіб: загорнути в лаваш консерву з тунця, додати сир і овочі для свіжості. Так просто і швидко, зате який чудовий смак! Ця страва завжди розходиться на ура, і без нього в нашому будинку не проходить не один свято, іноді я навіть роблю такі рулетики на сніданок або обід для своєї родини, бо мої домашні їх обожнюють. Тому якщо ви хочете швидко приготувати щось смачне і цікаве для гостей або просто урізноманітнити повсякденний обід, тоді я з радістю розповім вам, як зробити лаваш з тунцем - відмінну закуску на всі випадки життя. Призначення: На сніданок/На обід/На святковий стіл/Святковий обід/На швидку руку Основний інгредієнт: Лаваш Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Лаваш з тунцем У миску викладаємо тунець, додаємо м'який сир, оливкова олія і сік лайма. Перчимо все, при необхідності солимо і перемішуємо. У начинку можна додати і свіжу зелень, але в мене її в цей раз не було. Тепер чистимо моркву і трьом її на крупній тертці. Салатні листя ретельно промиваємо і висушуємо. Тепер беремо лаваш, якщо він великий, то розрізаємо його на дві частини і викладаємо на рівну поверхню. Але одну половину лаваша кладемо листя салату, а на них суміш тунця і сиру, поруч кладемо терту моркву. Звертаємо лаваш рулетом, трохи притискаємо його і ставимо в холодильник. В ідеалі його потрібно потримати там пару годинок, щоб лаваш просочився, але якщо час підтискає, то вистачить і 20-30 хвилин. Потім нарізаємо лаваш на 2 частини і подаємо до столу. Смачного! Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Лаваш з тунцем у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Лаваш з тунцем. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 189