Хумус з білої квасоліЧас приготування: 15 хв Ця закуска хороша сама по собі, на бутерброді, на листі салату і як гарнір до м'яса і риби. Це відмінна закуска - головне ситна і універсальна! Отже, даю рецепт хумуса з білої квасолі. Опис приготування: Хумус з білої квасолі - найпростіша закуска, яка буде затребувана і на святковому, і на буденному столі. Така закуска дуже популярна в арабських країнах. Рецепт хумуса з білої квасолі я дізналася, відпочиваючи на Кіпрі - там такий хумус теж дуже популярний. Готувати дуже просто, а закуска виходить цікава - чому б не спробувати? Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок/Корисний обід/Фуршет Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля Блюдо: Закуски/Хумус Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Хумус з білої квасолі Подрібніть в комбайні часник і розмарин. Потім додайте квасолю і всі інші інгредієнти, за винятком оливкової олії. Вливаємо олію вже в перемелені масу, під час роботи комбайна. Накриваємо кришкою і охолоджуємо протягом однієї години. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Хумус з білої квасолі. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Хумус з білої квасолі у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 261