Хумус з нутуЧас приготування: 10 хв Ніжно-кремова консистенція хумуса укупі з його насиченим бобовим смаком порадує любителів легких закусок. Їжте з хлібцями, питою, нарізаними паличками овочами - морквою, селерою. Опис приготування: Хумус з нуту подають як освіжаючої закуски. Рецепт хумуса з нуту своїм походженням зобов'язаний арабам - цю закуску їдять практично у всіх арабських країнах. Сьогодні нут можна придбати в звичайних російських супермаркетах, тому готувати цю страву - не проблема. Побалуйте себе :) Благо приготувати можна дуже просто і з доступних, недорогих інгредієнтів. Призначення: Фуршет Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Нут Блюдо: Закуски/Хумус Географія кухні: Арабська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Хумус з нуту 1. Якщо використовуєте свіжий нут - очистіть його. Потім подрібніть в блендері. 2. У блендер до нуту додайте тахині, часник, сіль і лимонний сік. Збивайте до отримання однорідної пасти. 3. У процесі змішування додавайте по ложці води. Так паста вийде шовковистою і дуже ніжною. 4. Спробуйте. Якщо треба - додайте лимонного соку, солі або часнику, перемішайте. Потім викладіть у посуд для подачі на стіл. 5. Готовий хумус на півгодинки помістіть в холодильник. Перед подачею збризніть оливковим маслом і подпудріте червоною меленою паприкою. Приємного! Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Хумус з нуту в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Хумус з нуту не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 41