Брускетта в духовціЧас приготування: 15 хв Не дарма кажуть, що все геніальне просто. Гарне підтвердження тому - брускетта в духовці! Я їла ці смаколики на Мальті, і досі пам'ятаю як це було смачно! Прості середземноморські продукти! Опис приготування: Свіжа легка брускетта в духовці, це дуже приємна закуска. У країнах Середземномор'я її подають до супу, роблять бутерброди з тунцем, їдять просто так. Дуже смачний білий хліб, дуже смачне оливкова олія і стиглі соковиті помідори чудово поєднуються. У літній спекотний день ця закуска просто ідеальна. Беріть стиглі соковиті помідори. При бажанні можете зняти з них шкірку. Брускетту в духовці можна робити з томатною пастою, теж дуже смачно. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Закуски/Брускетта Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Брускетта в духовці Підготувати продукти. Хліб нарізати на шматки і змастити оливковою олією. Порізати помідори, посолити, поперчити додати часник і базилік. Помідори викласти на хліб. Запікати в розігрітій до 220 градусів духовці п'ять хвилин. Смачного! Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Брускетта в духовці. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити брускетта в духовці ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 30