Помідори фаршировані зеленнюЧас приготування: 15 хв Раджу дізнатися, як приготувати помідори фаршировані зеленню, адже це дуже проста і економна вегетаріанська закуска, яка є відмінною альтернативою обридлим салатів. Опис приготування: Якщо подивитеся на список інгредієнтів, ви зрозумієте, що рецепт приготування помідорів фаршированих зеленню нічим надскладним вас не здивує, всі продукти сезонні і доступні. Така закуска має ряд переваг - ошатно виглядає, добре поєднується з будь-якими гарнірами і сама по собі відмінно втамовує легкий голод. Спробуйте і ви: 1. Помідори добре вимиємо, витру рушником, і зробимо круглі надрізи зверху. Виймаємо ложечкою серединку з насінням з кожного помідора, але поки її не викидаємо. 2. Тепер часник і цибулю чистимо, а зелень ретельно миємо. 3. Якщо у вас є блендер або м'ясорубка - з начинкою возитися не доведеться. Складаємо насіння від помідорів, часник, цибулю і всіляку зелень разом з сіллю і перцем, заливаємо масло, і ретельно все подрібнюємо. 4. Повинна вийде сухувата кашка зеленого кольору. Спробуйте на смак, і, якщо вам чогось не вистачає, додайте. 5. Тепер помідорні кошички заповнюємо зеленої сумішшю, і подавати до столу! Я думаю, всім припаде до смаку такий простий рецепт помідорів фаршированих зеленню, адже це ідеальна літня закуска - море користі і вітамінів в апетитною упаковці raquo ;. Масло я зазвичай використовую соняшникова нерафінована, а зелень беру з вираженим ароматом або смаком - кінзу, крес-салат, руколу, - виходить дуже яскраве і насичене блюдо. Спробуйте! Призначення: На обід/Корисний обід Основний інгредієнт: Овочі/Помідор/Зелень Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-5 Помідори фаршировані зеленню - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Помідори фаршировані зеленню в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 49