Макарони фаршировані фаршемЧас приготування: 50 хв Приготувати це красиве і ефектне блюдо не так складно, як може здатися. І повірте, на смак ці макарони такі ж приголомшливі, як і на вигляд, спробуйте самі. Опис приготування: Гадаю, ви вже чули про те, що макарони можна начиняти, ну а якщо ні, то сьогодні я розповім вам, як приготувати макарони фаршировані фаршем. Ця страва неймовірно смачне і при цьому дуже ефектно виглядає на столі, так що відмінно підійде для святкового обіду або, наприклад, для романтичного побачення в домашніх умови. Так що якщо у вас є привід зібрати друзів, а він завжди є, або порадувати свою другу половинку, то цей рецепт приготування макаронів фаршированих фаршем допоможе зробити з їжі свято. Звичайно, процес трохи трудомісткий, але кінцевий результат коштує витрачених сил і часу, я вам гарантую. Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Романтична вечеря Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Макарони фаршировані фаршем Для початку відварюємо наші черепашки в злегка підсоленій воді з додаванням рослинної олії так, щоб вони залишалися трохи недовареними. Фарш змішуємо з рікоттою, обсмаженою цибулею, подрібненою зеленню. Солимо, перчимо його і додаємо 50 грам соусу Бешамель. Перемішуємо всі інгредієнти і формуємо з фаршу невеликі кульки, які повинні поміститися в мушлі. Коли макарони охолонуть, поміщаємо в них кульки з фаршу. Викладаємо фаршировані макарони у форму для запікання і заливаємо соусом Бешамель. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 20-25 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипаємо макарони тертим пармезаном. Подаємо готову страву з білим сухим вином. Приємного всім апетиту! Макарони фаршировані фаршем - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Макарони фаршировані фаршем в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 305