Пісний паштет з квасоліЧас приготування: 12 год. 0 хв Рецепт приготування пісного паштету з квасолі. У приготуванні пісного паштету використовується кілька сортів квасолі і різні горіхи. Сюди додають кунжут. Призначення: На сніданок/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля/Лаваш Блюдо: Закуски/Паштети Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Пісний паштет з квасолі 1. У першу чергу замочимо годин на шість-вісім квасоля в холодній воді. Після воду зливаємо, і наливаємо чистої води. Ставимо на вогонь і варимо приблизно години півтори. 2. Очищаємо ріпчасту цибулю та нарізаємо його півкільцями. У сковороді на олії злегка його пасеруємо, колір поміняти він не повинен, а просто стане прозорим. 3. Додаємо цибулю до звареної квасолі і за допомогою блендера гарненько все подрібнюємо. 4. У кавомолці або блендері в порошок перемелює кунжут і додаємо в суміш з квасолі. Сюди ж додаємо оливкова олія і продовжуємо подрібнювати. У нас виходить консистенція паштету, пластична і густа. 5. Часник із сіллю добре розтираємо в ступці. Краще використовувати морську сіль. До паштету додаємо подрібнений часник і лимонний сік, гарненько перемішуємо. Пробуємо на сіль. Перекладаємо в форму або намазуємо на лаваш і звертаємо рулетом. 6. Паштет можна подавати у вигляді рулету або з лавашем. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Пісний паштет з квасолі. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Пісний паштет з квасолі у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 342