Хрусткий лаваш з квасолевої намазуванням
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 30 хв Хрусткий лаваш з квасолевої намазуванням - дуже проста в приготуванні, ситна і смачна закуска. На святковий стіл не поставиш, проте як буденний перекус або ситний сніданок - саме те. Опис приготування: Я дуже люблю різні домашні закуски і намазки, і хрусткий лаваш з квасолевої намазуванням - одна з таких закусок. Готується, по суті, елементарно, проте виходить дуже ситно, смачно і поживно. Погодьтеся, вже краще на закуску подавати приготований своїми руками хрусткий лаваш з квасолевої намазуванням, ніж які-небудь чіпси наданого до них отруйним соусом ... Відмінна штука, як на мене. Варто того, щоб витратити на неї 15-20 хвилин свого часу. Призначення: На сніданок/Ситний сніданок Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля/Лаваш Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-9 Як приготувати Хрусткий лаваш з квасолевої намазуванням Почнемо з того, що кожен лаваш (або піту, як у моєму випадку) за допомогою пензлика змажемо оливковою олією. Це робиться для того, щоб лаваш при запіканні став хрустким. Потім кожен лаваш розрізаємо на 8 частин. Посипаємо лаваш сіллю, перцем, орегано і викладаємо на деко, застелений пергаментним папером (можна просто змастити маслом, щоб не підгоріло). Ставимо в духовку, розігріту до 205 градусів. Запікаємо 5 хвилин, потім перевертаємо кожен шматочок і запікаємо ще 5 хвилин. У чашу блендера складаємо квасоля (без рідини), свіжу петрушку, часник, сіль, перець і лимонний сік. Злегка подрібнюємо, проте не до однорідності. Потім, продовжуючи подрібнювати на повільній швидкості, вводимо в суміш оливкова олія. Поступово маса повинна стати гладкою і однорідною. Подрібнюємо до тих пір, поки суміш не стане по консистенції нагадувати жирні вершки. Власне, все готове до подачі. Трикутники лаваша або піти до того часу вусі злегка охолонули ... Квасоляну намазку перекладаємо з чаші блендера на тарілочку. Подаємо намазку з хрусткими шматочками лаваша. Смачного! ;) Хрусткий лаваш з квасолевої намазуванням - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Хрусткий лаваш з квасолевої намазуванням в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 26