Закуска з лавашу
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 2 ч. 0 хв Таку закуску можна робити з якою завгодно начинкою: ковбасою, рибою, м'ясом, сиром. Головна умова - дати постояти в холодильнику пару годин для просочення Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Лаваш Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 30 Як приготувати Закуска з лавашу Лаваш розгорнути, нарізати на зручні шматки (якщо необхідно). Я не різала Ми будемо робити два варіанти начинки. Для першого натираємо 1 плавлений сирок, додаємо сіль, перець. подрібнений часник, майонез. Отриманою сумішшю намазуємо лаваш Курячу шинку нарізуємо на тонкі скибочки, викладаємо на лаваш Мариновані огірки нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо зверху. Присипаємо зверху тертим вареним яйцем Далі лаваш акуратно згортаємо в рулет (я для цього використовую фольгу) І прибираємо на пару годин (або на ніч) в холодильник. Наступна начинка простіше. Для неї також готуємо суміш з тертого плавленого сирка, часнику, майонезу і спецій. Намазуємо лаваш Салямі нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо на лаваш. Присипаємо тертими вареними яйцями. Звертаємо. Наполягаємо. Нарізаємо. Закуска готова! Закуска з лавашу - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Закуска з лавашу в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 40