Яловиче заливне &Коштовне каміння&Час приготування: 2 ч. 0 хв Вашій увазі - рецепт дуже красивою і оригінальною закуски на Великдень. Яловиче заливне Коштовне каміння - Гідний елемент вашого великоднього столу! ;) Опис приготування: Як приготувати Говяжье заливне Коштовне каміння raquo ;: 1. Ставимо яловичину варитися на середньому вогні. Через хв 10-15 солимо і перчимо. 2. Яйця в шкаралупі ретельно промиваємо. 3. У верхній частині яйця робимо невелику дірочку і зливаємо жовток і білок. 4. Замочуємо желатин в 150 грамах прохолодної води і чекаємо, поки він розпуститься. 5. Коли крупинки желатину збільшаться, проціджуємо рідину через марлю. 6. Готовий яловичий бульйон також проціджуємо і тонкою цівкою вводимо в нього желатин. 7. Доводимо всю суміш до кипіння, але не кип'ятимо! Знімаємо і охолоджуємо. 8. Заливаємо бульйон з желатином в? частина кожної яєчної шкаралупи. 9. Вертикально ставимо яйця в холодильник і тримаємо там до застигання. 10. Нарізаємо яловичину кубиками. 11. Зверху на застигле желе укладаємо шматочки яловичини, листя петрушки і журавлину. Замість ягід можна використовувати консервований горошок, варену моркву, зелень. 12. Заливаємо інгредієнти залишилися желе і поміщаємо страву знову в холодильник. 13. Тільки коли другий шар желе повністю застигне, акуратно знімаємо з страви шкаралупу і укладаємо заливні яйця на тарілку. 14. Прикрашаємо страву зеленню і подаємо на стіл. Смачного! Призначення: На святковий стіл/Великдень Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 12 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Говяжье заливне Коштовне каміння raquo ;. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Говяжье заливне Коштовне каміння у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 21