Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Заливне з окуня

Заливне з окуня

Заливне з окуня
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Окунь - корисна, смачна річкова рибка. Думаю, багато хто любить смаженого окуня, інші додають у салати. Супи з окуня теж чудові, ситні і жирненькие. Спробуйте заливне з окуня. Приголомшливо!

Опис приготування:
Заливне з окуня стане найяскравішою закускою на вашому святковому столі! Готується дуже легко. Цей рецепт заливного з окуня я вичитав у журналі. Приготував на наступний же день, вся сім'я була дуже задоволена!
Почнемо.
1. Почистимо і помиємо свіжого окуня. Відрізаємо йому хвіст і голову. Самого окуня теж ріжемо на шматочки.
2. Голова і хвіст йдуть в каструлю, заливаємо їх водою. Як тільки вода закипить, з'явиться піна, прибираємо її. Солимо і перчимо бульйон.
3. Далі в бульйон йдуть коріння і лавровий лист. Не забудьте їх помити, мілко не ріжте, все одно доведеться процідити рибний бульйон.
4. Після закипання, бульйон вариться ще двадцять хвилин. Тепер можете туди ж кинути морква, навіть в мундирі. Вона якраз теж встигне зваритися.
5. Потім дістаємо хвіст і голову. І в бульйон кладемо шматки окуня.
6. Поки вариться окунь, приступимо до прикрас заливного. Спочатку зваримо яйця круто. Остужаем під холодною водою, чистимо і нарізаємо четвертинками.
7. Варену морква теж потрібно остудити. Для цього розрізаємо її на частини і викладаємо на плоску тарілку. Для прикраси нарізаємо моркву кільцями.
8. Вибираємо форму для заливного.
9. Дістаємо вареного окуня і викладаємо його у форму. Зверху насипаємо зеленого горошку, викладаємо яйця і моркву.
11. У бульйон додаємо желатин і варимо до повного розчинення желатину. Бульйон з желатином виливаємо в форму. Відправляємо в холодильник до повного застигання.

Пот і вийшло у нас з вами заливне з окуня! Смачного.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Окунь
Блюдо: Закуски/Холодець

Інгредієнти:
  • Рибний бульйон - 1 Літр (Будь на ваш смак.)
  • Желатин - 4 Ст. ложки
  • Короп - 1 Кілограм
  • Корінь петрушки - 1 Штука
  • Корінь селери - 1 Штука
  • Лавровий лист - За смаком
  • Ріпчасту цибулю - 1 Штука
  • Морква - 1 Штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Консервований зелений горошок - 100 Грам
  • Яйця - 3 Штуки

Кількість порцій: 3-4
Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Заливне з окуня гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Заливне з окуня - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку!
Категорія: Супи Переглядів: 294   
Схожі рецепти страв з фото:
Заливне з коропа
Заливне з осетра
Філе морського окуня з грибами
Юшка з окуня
Юшка з морського окуня
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.