Сало через м'ясорубку з часникомЧас приготування: 30 хв Це дуже смачне сало, намазане на шматочок хліба, стає відмінною закускою до будь-якого супу, а так само до міцних напоїв. Порадуйте своїх чоловіків цієї смакотою! Опис приготування: Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати сало через м'ясорубку з часником, досить просту і неймовірно смачну закуску. Я, як всі члени моєї сім'ї, являюсь істинним любителем сала і знаю безліч рецептом його приготування. Але цей простий рецепт сала через м'ясорубку з часником мій найулюбленіший, тому що в ньому немає абсолютно нічого складного, а смак у такий закуски настільки приголомшливий, що важко навіть описати. До того ж це дуже зручно: ви можете приготувати таке сало, покласти його в холодильник, а потім просто дістати його в будь-який момент і поставити на стіл. А далі залишається тільки насолоджуватися ароматною, гострої закускою, приготовленої своїми руками. Призначення: На обід/На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Сало Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Сало через м'ясорубку з часником Для цього рецепта підійде абсолютно будь сало, тут все залежить від ваших уподобань. Отже, зрізаємо з сала шкірку і пропускаємо його через м'ясорубку два рази. Посипаємо перекручене сало сіллю і меленим чорним перцем за смаком. Тепер подрібнюємо часник і додаємо його в сало. У рецепті я написала приблизну кількість часнику, бо не всі люблять його у великій кількості. Особисто я завжди кладу часник від душі, так і смак, і аромат, на мій погляд, краще. Далі черга свіжої зелені. Подрібнюємо її і так само викладаємо в миску з салом. Додаємо червоний перець. Якщо ви не любите гостру їжу, то можете виключити з рецепту червоний перець, без нього теж виходить вельми смачно. Тепер гарненько все перемішуємо і загортаємо наше сало в харчову плівку. Відправляємо його в холодильник і через пару годин вже можемо приступати до дегустації. Смачного! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Сало через м'ясорубку з часником будинку. У вас обов'язково вийде смачний Сало через м'ясорубку з часником, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Сало через м'ясорубку з часником в домашніх умовах. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 1488