Омлет з борошномЧас приготування: 30 хв Такий чудовий омлет сподобається всім: і дорослим і дітям. Так що не варто навіть замислюватися над тим, що ж таке приготувати на сніданок, адже немає нічого кращого цього повітряного омлету. Опис приготування: Напевно, кожна людина хоч раз у житті готував собі омлет, адже бувають іноді ситуації, коли просто немає часу на приготування чогось іншого. Але навіть у такого простого блюда є свої секрети, за допомогою яких його смак можна зробити ще приємніше, а консистенцію ще ніжніше, тому сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування омлету з борошном. В принципі склад у цієї страви практично нічим не відрізняється від загальноприйнятого, але якщо дотримуватися деяких правил, то смак у вашого омлету буде справді чарівний. Тому уважно ознайомтеся з моїм рецептом омлету з борошном з фото, і сміливо приступайте до справи. Призначення: На сніданок/На обід/На швидку руку Основний інгредієнт: Яйця Блюдо: Закуски/Омлет Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Омлет з борошном Яйця обов'язково повинні бути охолодженими, тоді омлет вийде повітряним. Отже, розбиваємо яйця і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Тепер ми додаємо в білки трохи солі і ретельно збиваємо їх в густу піну за допомогою міксера. Жовтки необхідно змішати з молоком, і ще один секрет цього омлету в тому, що молока за обсягом має бути стільки, скільки і яєць. Тому ми гарненько промиваємо і ячную шкаралупу і відміряє їй молоко. Додаємо до жовтками і молоку борошно і збиваємо все в однорідну масу. Тепер нам необхідно поступово влити збиті жовтки в білкову масу, постійно їх помішуючи. Сковороду змащуємо олією і ставимо на вогонь. Коли вона нагріється, наливаємо в неї приготовану масу і накриваємо кришкою. Через пару хвилин ми перемішуємо омлет лопаткою і залишаємо його під кришкою до повної готовності. От і все, наш омлет готовий. Приємного всім апетиту! Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Омлет з борошном на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Омлет з борошном - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 30