Омлет з борошном і молокомЧас приготування: 50 хв У омлет в класичному його варіанті виконання завжди додають борошно і молоко. От і ми не будемо відходити від цього принципу і приготуємо смачний омлет зі звичайних продуктів. Опис приготування: Звичайно, приготувати омлет можна по-різному, а якщо почати перераховувати варіанти омлетів з начинками, то й дня не вистачить, але для мене завжди цей простий рецепт омлету з борошном і молоком залишався найсмачнішим варіантом. Напевно, це правда, що все геніальне - просто, от і тут те ж саме: при використанні всього трьох основних інгредієнтів, результат виходить чудовий. Такий омлет неймовірно ніжний і повітряний, і з ним ваш сніданок буде не тільки смачним, але і корисним. І якщо мова заходить про те, що ж таке смачне приготувати вранці, для мене відповідь очевидна, немає нічого кращого цього класичного рецепту омлету з борошном і молоком. Призначення: На сніданок/На обід Основний інгредієнт: Яйця Блюдо: Закуски/Омлет Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Омлет з борошном і молоком Розбиваємо яйця в глибоку миску і гарненько їх збиваємо за допомогою віночка. Продовжуємо збивати яйця і в процесі вливаємо тепле молоко, додаємо борошно і сіль. Форму, в якій ми будемо запікати омлет, змащуємо вершковим маслом і виливаємо в неї приготовану суміш. Відправляємо омлет в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо його протягом півгодини. Потім вогонь вимикаємо, але не дістаємо омлет і не відкриваємо духовку ще 10 хвилин. І вже потім виймаємо наш пишний омлет і розкладаємо його по тарілках. Приємного всім апетиту! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Омлет з борошном і молоком - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Омлет з борошном і молоком у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 36