Курячий паштетЧас приготування: 1 ч. 0 хв Уявляю простий рецепт приготування паштету з курячої печінки з цибулею і чебрецем. Паштет за цим рецептом виходить дуже ніжним, смачним і, що важливо, зовсім недорогим. Відмінна закуска! Опис приготування: Курячий паштет готується з курячої печінки, цибулі, масла, вершків і спецій. Можна додати моркву і бренді (херес). Всі інгредієнти обсмажуються, потім перемелюють (м'ясорубкою або блендером). Подається курячий паштет на сухариках, чіпсах або хлібі. Призначення: На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряча печінка Блюдо: Закуски/Паштети Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Курячий паштет 1. Очистіть і наріжте цибулину. Ріжте, як завгодно, тому пізніше ми будемо молоти цибулю з іншими інгредієнтами блендером. У великій сковороді розтопіть 20 гр вершкового масла, обсмажте до золотистого кольору цибулю, потім додайте промиту печінку. Смажте печінку до коричневого кольору, періодично помішуючи. Додайте вершки, сіль, перець, чебрець і бренді або херес (якщо використовуєте). Вогонь понізьте до повільного і тушьте печінка з цибулею протягом 15-20 хвилин. 2. Готову курячу печінку з цибулею перекладіть в блендер. Збийте до однорідної маси. 3. Курячий паштет остудіть, потім перекладіть в чисту банку з кришкою. Паштет зберігайте в холодильнику. Смачного! Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Курячий паштет своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Курячий паштет прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 38