Запечені томатиЧас приготування: 30 хв Замість звичайної овочевої нарізки подайте на стіл запечені томати - відмінний гарнір і закуску. Готуються вони з чебрецем і базиліком. Рецепт запечених томатів я привіз із сонячної Італії. Опис приготування: Запечені томати зберігають всі корисні речовини і набувають пряний приємний смак. Завдяки приправам, базиліку і тим'яну, з'являється ще й аромат, що викликає апетит. Я не солю томати, для мене вони і так досить солоні, плюс ще приправи і перець. Але ви можете посолити, якщо хочете. Подавайте запечені томати як закуску або як овочевий гарнір до будь-якого гарячого блюда. Смачного! Призначення: На обід/На святковий стіл/Фуршет/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Запечені томати Підготуйте томати. Помийте і просушіть їх рушником або серветкою. Розріжте томати на дві рівні половинки. Полийте оливковою олією, посипте приправами, поперчіть (посоліть за смаком). Викладіть томати на деко, покритий фольгою для запікання. Запікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 30 хвилин :) І насолоджуйтеся їх приємним смаком! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Запечені томати. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Запечені томати у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 18