Запечена цикорійЧас приготування: 40 хв Ви любите пробувати щось новеньке? Тоді пропоную вам приготувати неймовірно просте, але досить цікаве блюдо - запечений цикорій. Опис приготування: Салатний цикорій - не найпопулярніший продукт на кухні і якщо він потрапив у руки, то не кожна господиня знає, як можна його смачно приготувати. Пропоную вам на замітку дивно простий варіант легкої, корисної та апетитною закуски - запечений цикорій. Призначення: На обід/На вечерю Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Запечена цикорій 1. Насамперед необхідно включити і розігріти духовку. Сам по собі рецепт приготування запеченого цикорію не представляє особливих труднощів навіть для початківців кулінарів. Цикорій потрібно вимити й обсушити. 2. Тепер потрібно обгорнути цикорій в бекон чи шинку. Використовувати краще досить тонкі і м'які скибочки, щоб вони добре загорталися. Можна варіювати м'ясні складові, щоб отримувати нові відтінки смаку. 3. Один з важливих компонентів цієї страви - це заправка. Для її приготування необхідно вимити гілочку чебрецю і очистити часник. Відправити в блендер і додати трохи цукру, оливкова олія і бальзамічний оцет. При бажанні можна додати улюблені трави, свіжу зелень або помідор, наприклад. Подрібнити до однорідного стану. 4. Готовим соусом полити цикорій, попередньо викладений в жаротривку форму. Відправити в духовку на 25-30 хвилин. 5. Тим часом натерти на середній або дрібній тертці сир. Коли запечений цикорій в домашніх умовах стане м'яким, посипати зверху сир і відправити в духовку ще не 3-5 хвилин. Коли сир розплавиться, страву можна діставати, трохи остудити і подавати до столу. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Запечена цикорій raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Запечена цикорій можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 37