Сальтисон з рульки
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 19 ч. 0 хв Є дуже простий рецепт сальтисона з рульки. Це національне італійське блюдо, яке відмінно підійде в якості головного блюда до столу. Опис приготування: Це простий рецепт сальтисона з рульки з фото. Якщо правильно відокремити шкіру від м'яса, ніяких складнощів з приготуванням не буде. Етапи: 1. Моєму рульку. Відокремлюємо шкіру від м'яса. 2. Шкіру потрібно відокремити начисто, щоб на ній не залишалося розрізів. 3. Дрібно нарізаємо м'ясо, додаємо сіль, перець, порізану моркву, видавлюємо або подрібнюємо часник в м'ясо. 4. Закидаємо все в шкірку. 5. Зашиваємо звичайною ниткою. 6. Кидаємо в рульку в каструлю з водою. Додаємо у воду цибулину, лавровий лист, перець горошок. Варимо близько години. Дістаємо рульку і ставимо під прес, поки вона не охолоне. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Сальтисон з рульки. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Сальтисон з рульки у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 41