Омлет з яєчного порошкуЧас приготування: 20 хв Цей чудовий рецепт розповість вам, як приготувати смачний омлет з використанням яєчного порошку. Повірте, за смаковими якостями такий омлет нічим не поступається традиційному. Опис приготування: Якщо людина запасливий, то він готує всі запас. Ось і мій друг, оскільки у нього немає дружини, наготував різних порошків з продуктів і частенько робить з них різні страви, а мені він розповів, як приготувати омлет з яєчного порошку. Я відразу вирішила поділитися цим приголомшливим рецептом з усіма, тому що мене вразив смак такого омлету: всупереч всім очікуванням, він вийшов дуже навіть апетитний і поживний, а за смаком практично нічим не відрізнявся від омлету, який роблять зі звичайних яєць. Загалом, така ідея дуже зручна, особливо вона сподобається тим, у кого немає багато часу на приготування більш вишуканих страв, зате приготування такого омлету у вас займе всього хвилин 15. Обов'язково спробуйте цей простий рецепт омлету з яєчного порошку, впевнена, він вас не розчарує. Призначення: На сніданок/На обід/На швидку руку Блюдо: Закуски/Омлет Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Омлет з яєчного порошку У мисці змішуємо яєчний порошок, сухе молоко, часниковий, сирний і цибульний порошки, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Тепер розбавляємо цю суміш приблизно 3/4 склянки гарячої води. Гарненько перемішуємо, щоб не залишилося грудок. У сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії і гарненько нагріваємо її. Виливаємо в сковороду приготовлену суміш і смажимо до повної готовності, помішуючи. Подаємо готовий омлет з овочами або з соусом. Смачного! За цим рецептом приготувати Омлет з яєчного порошку дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Омлет з яєчного порошку просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 46