Кабачки з бекономЧас приготування: 40 хв Нема часу стояти довго біля плити і бігати по магазинах у пошуках продуктів? Приготуйте чудові кабачки з беконом. Швидке і смачне вирішення проблеми! Опис приготування: Для приготування кабачків з беконом використовуйте молоді кабачки, так набагато смачніше. Бекон, бажано взяти такий, щоб одна скибочка міг обмотати половинку кабачка по колу. Але не біда, якщо щось не так - страва все одно смачне і особливо не вимагає від вас грошових і часових витрат. Розрізані кабачки полийте оливковою олією. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Кабачок/Субпродукти/Бекон Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Кабачки з беконом Спершу вимийте кабачки. Розріжте їх навпіл. Посоліть, присипте пряними травами. Потім обсмажте кабачки з двох сторін. Викладіть кабачки на деко. Зверху на кожен кладемо по скибочці бекону. Ставимо запікатися в духовку, температура 180 градусів. Запікаємо до готовності кабачків. Гарячі кабачки посипаємо зверху сиром. Готово! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Кабачки з беконом будинки. У вас напевно вийде смачний Кабачки з беконом raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Кабачки з беконом в домашніх умовах. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 107