Начинка для буритоЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування начинки для буріто завжди новий і оригінальний, - адже по суті, складові підбираються з того. що у вас є в холодильнику. У цьому рецепті, наприклад, використовується курка, смачно! Опис приготування: Цей простий рецепт начинки для бурито не є обов'язковим, - скільки б разів я не готувала, постійно чогось вдома не виявлялося, і доводилося щось чимось замінювати. Тому тут я даю як би базову рецептуру, а ви вже імпровізуйте, як вам завгодно, - навіть ту ж курку можна замінити грибами, м'ясом, або навіть дрібно нарізаною салямі. Отже, як зробити начинку для буріто: 1. Курку я відварювала попередньо в солоній воді, але якщо у вас вона ще заморожена, - починаємо відварювати. 2. Всі овочі миємо, чистимо і нарізаємо як можна дрібніше. Часник можна пропустити через прес, а з помідорів зняти попередньо шкірку. 3. Сир натираємо на тертці, і ставимо грітися сковороду з рослинним маслом. 4. До цього моменту курка вже повинна бути готовою. Нарізаємо кубиками. 5. На розігрітій сковорідці обсмажуємо часник і цибулю, поки останній не стане золотитися. 6. Саме час додати курку, і обсмажити всі разом! 7. Додаємо нарізані помідори та солодкий перець. Вогонь зменшуємо. 8. Солимо, перчимо і доводимо до готовності всі разом. У самому кінці посипаємо начинку тертим сиром. Готово! Тепер все, що вам залишиться, - так це викласти начинку на коржі, додати свіжих овочів і консервованої червоної квасолі, - і загорнути конвертиками! смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Закуски Географія кухні: Північна і Південна Америка/Мексиканська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Начинка для буріто - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Начинка для буріто у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 92