Закуска з анчоусівЧас приготування: 19 ч. 0 хв Анчоуси просто відмінно підходять для закуски. Сьогодні я розповім, як зробити закуску з анчоусів по-італійськи. В Італії вона дуже популярна, пропоную популяризувати її і у нас! Опис приготування: Не всі люблять анчоуси через його специфічного смаку. Але я таким людям відповідаю класичною фразою: ви просто не вмієте їх готувати! З анчоусами потрібно вміти звертатися. Італійці - майстри цієї справи, тому рецепт запозичую саме у них. Отже, рецепт закуски з анчоусів! Призначення: На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Анчоус Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Закуска з анчоусів Викладіть анчоуси у велику тарілку. Зверху викладіть половину цибулі, нарізаного тонкими півкільцями. Заливаємо оцтом. І соком одного лимона. Залишаємо маринуватися на 1 годину. Дістаньте анчоуси з маринаду і обсушити. Викладаємо анчоуси в чисту тарілку, свеху викладаємо половину лука. Поливаємо оливковою олією і залишаємо ще на 12 годин у холодильнику, після чого закуску можна буде подавати до столу. Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Закуска з анчоусів в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Закуска з анчоусів, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 33