Гостра закуска з перчикомЧас приготування: 30 хв Любіть, коли в роті - пожежа? Тоді гостра закуска з перчиком вам дуже сподобається. Гостра, ароматна і ситна, вона хороша і на домашньому застілля, і на заміських пікніках. Ділюся простим рецептом. Опис приготування: Гостра закуска з перчиком мені подобається своєю універсальністю. По-перше, її можна приготувати як в домашніх умовах, в звичайній духовці, так і на природі, на мангалі. До речі, закуска відмінно розходиться зі столу в обох випадках. По-друге, інгредієнтів багато не потрібно - всього три. По-третє, вона прекрасно поєднується з різними напоями - червоним вином, пивом і навіть горілочкою. Словом - чудо, а не закуска. Розповідаю, як приготувати гостру закуску з перчиком! Призначення: На природу Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Гостра закуска з перчиком Беремо гострі перчики. У мене - халапеньйо. Розрізаємо навпіл. Чайною ложкою вичищаємо зерна і мембрани. Викладаємо на деко, вистелений кондитерської папером. Отримані човники з половинок перчиков начиняє вершковим сиром. Скибочки бекону розрізаємо навпіл. Загортаємо човники в скибочки бекону. Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Подавати закуску можна як у теплом, так і в холодному вигляді. Приємного! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Гостра закуска з перчиком в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Гостра закуска з перчиком, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 30