Баклажани по-китайськи в кляріЧас приготування: 20 хв Рецепт баклажанів по-китайськи в клярі - для всіх любителів китайської кухні. Досить простий спосіб з тривіальних баклажанів приготувати дуже незвичайну і оригінальну річ. Опис приготування: Якщо ви коли-небудь бували в китайському ресторані, то вам напевно доводилося куштувати баклажани в клярі по-китайськи. Вже не знаю, чи готують таку страву самі китайці, але в ресторанах цієї кухні таке блюдо подають регулярно. Загалом-то, ніяких дивовижних інгредієнтів для приготування цієї страви не потрібно, але смак - дійсно дуже незвичайний. Якщо хочете здивувати своїх домашніх, ну або якщо просто не знаєте, куди подіти баклажани - рецепт баклажанів в клярі по-китайськи вам допоможе. Удачі! ;) Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви/Страви в клярі Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Баклажани по-китайськи в клярі 1. Всі овочі, принаймні, баклажани, морква і цукіні нарізати соломкою. 2.Для клярі злегка збити яєчний білок, додати трохи крохмалю. Тісто не повинно бути ні занадто тонким, ні занадто товстим. 3. У тісто додати кілька крапель соєвого соусу і готовою масою, залити баклажани. Добре перемішуємо, так щоб повністю покрити баклажани. 4. У розігріту сковороду наливаємо половину або навіть дві третини чашки масла. Тоді на добре розпеченому маслі півхвилини смажимо моркву. Відкладаємо вбік. Потім так само обсмажуємо кабачки з капустою. 5. Окремо смажимо баклажани теж десь пів хвилини, коли тісто почне купувати золотистий колір. Пропоную смажити невеликими порціями, так баклажани краще обсмажаться. 6. Зменшити вогонь до середнього, в сковороду додати ложку цукру, оцет, соєвий соус, все Посмажені овочі та цибулю. Смажити інтенсивно помішуючи протягом 20 секунд. Вимкнути плиту. Видавлюємо кілька часточок часнику. Страва готова, можна подавати до столу! Дуже важливо не перетримати баклажани в соусі, інакше вони будуть не такими хрусткими як хотілося б. Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Баклажани по-китайськи в клярі. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Баклажани по-китайськи в клярі, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Баклажани по-китайськи в клярі у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 92