Баклажани з картоплею по-китайськиЧас приготування: 40 хв Вирішили побалувати сім'ю незвичайним блюдом? Китайська кухня - це скарбниця унікальних рецептів. Дізнайтеся, як готувати баклажани з картоплею по-китайськи - одне з тамтешніх популярних страв. Опис приготування: Готові дізнатися рецепт приготування баклажанів з картоплею по-китайськи? Тоді читайте. Вперше спробувати це блюдо мені довелося в одному з китайських ресторанів. Здавалося б, у складі страви тільки овочі, але смак - разючий. Рекомендую! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Баклажани з картоплею по-китайськи 1. Нарізаний брусочками картоплю прожарьте, видавивши пару зубчиків часнику. В ідеалі Ви досягнете золотистої скоринки. 2. Поки рум'яниться картопля, таким же чином наріжте баклажани. 3.Готовое фрі висипте в тарілку, а баклажанні брусочки надішліть на звільнене місце. Прожарте їх до готовності (вони повинні стати прозорими). 4. Тепер займемося соусом. Змішайте воду (або курячий бульйон) і соєвий соус, винний оцет, сіль, часник і всілякі прянощі і спеції на ваш смак. В отриману суміш додайте картопляний крохмаль і помішуйте до утворення однорідної прозорої маси. 5. Нарешті прийшов час заправити наша страва! На повільному вогні ще раз прожарьте баклажани з картоплею, можна додати трохи болгарського перцю (це додасть свіжості страві), поступово вливаючи соус (3-4 хвилини). Трохи кунжуту - і готово! Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Баклажани з картоплею по-китайськи - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Баклажани з картоплею по-китайськи в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 99