Фарширований болгарський перець в духовціЧас приготування: 1 ч. 0 хв Фарширований болгарський перець в духовці готується як би у власному соку. Виходить не варений перець, а саме запечений, як би стомлений. І це теж дуже смачно, особливо зі спеціями! Опис приготування: Фарширований болгарський перець в духовці можна готувати до святкового столу, незважаючи на те, що це досить звичайне блюдо. Але фарширований болгарський перець в духовці виходить особливо смачним. Якщо ви любите експерименти - спробуйте цей варіант, не пошкодуєте! Не сумніваюся, що рецепт фаршированого болгарського перцю в духовці вам сподобається. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Сімейна вечеря Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня/Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Фарширований болгарський перець в духовці Приготувати продукти, м'ясо перекрутити у фарш або взяти готовий фарш. Цибулю і моркву обсмажити. До цибулі додати рис, фарш, 3 ст. л. води, добре перемішати. Перці помити, акуратно зрізати кришки, очистити від насіння. Для заправки цибулю обсмажуємо, додаємо пасту, сметану, спеції, воду і тушкуємо 5 хвилин. Начиняємо перці, заливаємо заливкою. Накрити форму фольгою і поставити в духовку при 180 градусах на 25 хвилин. Зняти фольгу і поставити перці ще на 30 хвилин. Перці подати із зеленню і часником. Смачного! Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Фарширований болгарський перець в духовці - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Фарширований болгарський перець в духовці в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 27