Кета у фользіЧас приготування: 30 хв Кета у фользі - дуже смачне блюдо. Дуже легкий рецепт приготування цієї риби, який не займе у вас багато часу. Кета виходить дуже смачною і ароматною, просто пальчики оближеш. Опис приготування: Кета, приготована у фользі за цим рецептом, виходить дуже м'якою і ніжною. Вашій увазі - шалено простий рецепт страви кета у фользі, просто незамінний в умовах постійного цейтноту. Приготування не займе багато часу, тому у вас ще буде час для інших справ. Все, що вам знадобиться, це кета, помідори, лимончик і, конено ж, величезне бажання. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Кета Блюдо: Гарячі страви/Страви у фользі Географія кухні: Російська кухня Дієта: Для діабетиків/Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Кета у фользі 1. Для початку потрібно кету почистити, добре помити, після чого нарізати на невеликі стейки. 2. Потім нарізаю помідор. Найкраще різати кільцями. 3. Далі таким же чином нарізаю лимон. Його можете нарізати полуколечкамі, як вам більше подобається. 4. Після того, як все буде нарізано, потрібно посолити і поперчити кожен стейк. Потім перекласти окремі шматочки на фольгу, а зверху на них укласти вже порізаний помідор і лимон (по одному шматочку). 5. Кожен стейк потрібно загорнути у фольгу і укласти на деко таким чином, щоб краї виявилися зверху. 6. Викладені шматочки на 15-20 хвилин відправляю запікатися в духовці при температурі 200 градусів. Ось і кета у фользі вже готова. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Кета у фользі - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Кета у фользі в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 88