Рибні котлети з рисомЧас приготування: 30 хв Рибні котлети з рисом - просте буденне блюдо, добре підходить для невигадливого, але смачного сімейного обіду або вечері. Можна готувати з будь-якого виду риби, але найкраще - з тиляпии. Опис приготування: Заморожене філе риби - дешевий і всім доступне джерело безлічі поживних речовин. Як на мене, найкращий спосіб приготувати таку рибу - це посмажити рибні котлети з рисом. Блюдо нехитре, готується буквально півгодини, проте виходить вельми смачним, і всі домашні завжди із задоволенням його їдять. Блюдо на кожен день. Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин/Швидкий вечерю/Сімейна вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Крупи/Рис/Тілапія Блюдо: Гарячі страви/Котлети Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Рибні котлети з рисом Підготуємо всі інгредієнти. Я використовувала філе тиляпии, проте можна використовувати й іншу рибу. Рис відварюємо до готовності і охолоджуємо. Рибне філе за допомогою м'ясорубки або кухонного комбайна перетворюємо в фарш. Додаємо у фарш яйце. Присмачуємо сіллю і перцем за смаком. Хліб замочуємо у воді, потім воду віджимаємо, а м'якоть додаємо у фарш. Додаємо нарізаний кріп. Туди ж додаємо нарізану зелену цибулю. Нарешті, додаємо у фарш відварений до готовності і остиглий рис. Ретельно перемішуємо. Формуємо з отриманого фаршу невеликі котлетки. Обвалюємо котлети в борошні або сухарях. У сковороді розігріваємо трохи олії, кладемо туди наші котлети. Обсмажуємо котлети з одного боку близько 5-6 хвилин, потім перевертаємо і обсмажуємо приблизно стільки ж з іншого. До повної готовності і рум'яного кольору. Готово. Смачного! :) Рибні котлети з рисом - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Рибні котлети з рисом в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 636