Рибні котлетиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Домашній рецепт приготування котлет з риби. Опис приготування: Гарненько промиваємо і сушимо рибне філе. Пропускаємо через м'ясорубку. Чистимо цибулька і пропускаємо через м'ясорубку разом з рибою. Додаємо манку, сіль, чорний перець і цукор в фарш. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти. Ліпимо котлети, валяємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо в нагрітому олії до золотистої скоринки. Призначення: На сніданок/Ситний сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Хек Блюдо: Гарячі страви/Котлети Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Рибні котлети в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Рибні котлети - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 69