Лазанья по-неаполітанськіЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування лазаньї по-неаполітанські. Дуже популярне і смачне блюдо італійської кухні. Опис приготування: Для приготування лазаньї по даним рецептом використовуємо такі інгредієнти як: сир, яловичий фарш, часник, морква, цибуля, яйця та листи лазаньї. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Гарячі страви/Лазанья Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Лазанья по-неаполітанські 1. Чисті овочі ріжемо маленькими кубиками. На рослинному маслі тушкуємо овочі. Додаємо червоного вина, а після того як половина вина випарується, вимикаємо вогонь. 2. Очищаємо від шкірки помідори, розминаємо, і, протягом години тушкуємо на маленькому вогні. 3. Готуємо фрикадельки з яловичого фаршу, одного яйця і суміші тертого пармезану. Викладаємо фрикадельки в тушковані помідори і хвилин п'ять-десять тушкуємо. 4. Варимо круто три яйця і розрізаємо їх пластинками уздовж. Такими ж пластинками ріжемо сир «Мацарелла». Вершковим маслом змастити форму для випічки. Викладаємо листя лазаньї, половину порції соусу з фрикадельками викладаємо на листя. 5. часточки яєць і «Моцарелла» накриваємо всю поверхню. Зверху закриваємо листами лазаньї, і всі верстви повторюємо. Останній шар повинен бути накритий листям лазаньї. 6. Форму для випічки зверху закрити фольгою і помістити в прогріту духовку, температура 200 градусів. Через 20 хвилин «Лазанья по-неаполітанські» готова. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Лазанья по-неаполітанські в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Лазанья по-неаполітанські - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 20