Кабачок по-італійськиЧас приготування: 35 хв Хочу вам розповісти, як приготувати кабачок по-італійськи, блюдо просте, але дуже вишукане - вся моя сім'я була в захваті, з'їли практично все за один раз. Так що рекомендую! Опис приготування: Впевнена, що такий витончений, але при цьому простий рецепт кабачка по-італійськи вам сподобається. Адже він просто не може не подобається - такою смачною запіканки я, чесно кажучи, давно вже не їла! Тому розповім, як зробити кабачок по-італійськи! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Кабачок по-італійськи 1. Кабачок миємо і дрібно нарізаємо. 2. Обсмажити на олії цибулю. 3. Коли цибуля стане прозорим - додамо кабачки, потім смажимо до готовності. 4. Робимо соус. Томатну пасту розводимо у воді, додамо 1 ч.л. цукру, 1 ст.л. рослинної олії. А також обрані вами приправи. 5. Тримаємо на слабкому вогні 5 хвилин, після чого додамо часник і трохи лимонного соку, якщо є. 6. Коли кабачки готові вже будуть - змішаємо їх з соусом і викладемо на деко, застелений фольгою. 7. Посипаємо зверху тертим сиром і вареним яйцем. 8. Запікаємо десять хвилин у розпеченій духовці. Посипаємо свіжою зеленню. Готово! Спробуйте приготувати Кабачок по-італійськи в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Кабачок по-італійськи можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 136