Кабачок по-італійськи![]() Час приготування: 35 хв Хочу вам розповісти, як приготувати кабачок по-італійськи, блюдо просте, але дуже вишукане - вся моя сім'я була в захваті, з'їли практично все за один раз. Так що рекомендую! Опис приготування: Впевнена, що такий витончений, але при цьому простий рецепт кабачка по-італійськи вам сподобається. Адже він просто не може не подобається - такою смачною запіканки я, чесно кажучи, давно вже не їла! Тому розповім, як зробити кабачок по-італійськи! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Кабачок по-італійськи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Спробуйте приготувати Кабачок по-італійськи в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Кабачок по-італійськи можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 136