Янтарна форель, запечена з цибулеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування бурштинової форелі з цибулею. Всі любителі запеченої риби будуть в захваті від цієї страви. У бурштинової форелі м'ясо дуже ніжне і цю рибу дуже добре запікати цілком. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Форель Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Янтарна форель, запечена з цибулею 1. У першу чергу очистимо рибу. Нам знадобиться гострий ніж і починаючи від хвоста і рухаючись до голови риби, очищаємо луску. Після рибу треба випатрати, а зябра видалити. Треба зауважити, що свіжа риба повинна бути з червоними, яскравими зябрами, так само про свіжість риби можна судити по прозорості її очей. 2. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. У мисочку до цибулі вливаємо трохи білого вина і видавлюємо лимонний сік. Все добре пам'ятаємо руками, з лука повинен виділитися сік і змішатися з іншою рідиною. 3. Використовуючи гострий ніж, на рибі робимо кілька неглибоких надрізів. Тепер з двох сторін рибу треба поперчити і посолити, посипаємо на неї трохи чебрецю. На деко викладаємо в два шари фольгу, зробимо невеликі бортики і покладемо сюди рибу. 4. Зверху на рибу викладаємо приготований лук і рясно поливаємо маринадом. 5. Розігріваємо до температури сто дев'яносто градусів духовку, і хвилин на тридцять відправляємо туди деко з рибою. За величиною риби регулюйте час запікання: чим більший розмір риби, тим більше знадобиться часу на її приготування. Подається така риба до білого вина і гарячою. Янтарна форель, запечена з цибулею - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Янтарна форель, запечена з цибулею в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 44