Куряче філе в соусі &Метакса&Час приготування: 40 хв Рецепт приготування курячого філе в соусі «Метакса». Соус, який тут використовується, готується абсолютно без солі. Опис приготування: Сіль, в принципі, тут і не потрібна, так як в приготуванні страви використовуються різні спеції, які відповідають за смак страви. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряче філе Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Грецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Куряче філе в соусі Метакса 1. У першу чергу куряче філе з обох сторін злегка відбиваємо молоточком. Тепер поперчити чорним перцем. Кладемо м'ясо на розігріту сковороду з рослинним маслом. Присолити, потім перевертаємо і знову присолити. На обсмажування йде приблизно хвилин десять. 2. На сковороду вливаємо вершки. На великому вогні доводимо до кипіння, трохи Уваров. 3. Вливаємо пюрірование томати і розмішуємо. На середньому вогні залишаємо випаровуватися, час від часу не забуваємо помішувати. 4. Додаємо ложку коричневого цукру, добре розмішуємо. Всипаємо спеції, розмішуємо. Ще хвилин п'ять уварюємо. Кладемо філе курки. Хвилин десять тушкуємо. 5. Тепер вливаємо коньяк, акуратно перемішуємо. Хвилини на три забуваємо. 6. Сервіруємо блюдо. Солі в соусі немає й грама. Зі спеціями варіюємо на свій смак. У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Куряче філе в соусі Метакса - Страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Куряче філе в соусі Метакса в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Куряче філе в соусі Метакса смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 45