Смажені баклажани з маслинами і каперсамиЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування обсмажених на грилі баклажанів з цибулею, часником, маслинами та каперсами. Опис приготування: Посипати скибочки баклажанів сіллю, покласти в друшляк над мискою і дати постояти 30 хвилин. Промити баклажани і висушити. У маленькій каструлі на середньому вогні змішати цибулю-шалот, часник, цукор, оцет, червоний перець і 3 столові ложки води. Довести до кипіння, варити 1 хвилину і зняти з вогню. Додати родзинки, каперси, маслини і 1/4 чашки оливкової олії, охолодити до кімнатної температури. Нагріти гриль до високої температури і змастити грати рослинним маслом. Змастити баклажани залишилися 4 чайними ложками оливкової олії. Смажити баклажани близько 10 хвилин. Впорядкувати баклажани на блюді і викласти ложку цибульного суміші зверху. Охолодити до кімнатної температури і подавати. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви напевно не з чуток знаєте, що Смажені баклажани з маслинами та каперсами - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Смажені баклажани з маслинами та каперсами в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 106