Баклажани з болгарським перцемЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. Опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольору і м'якості, близько 20 хвилин. Дати трохи охолонути. Очистити баклажан, ложкою витягти м'якоть і змішати з часником в кухонному комбайні до консистенції пюре. Викласти в миску. Подрібнити маслини в комбайні і додати до суміші. Додати орегано, лимонну цедру, червоний перець пластівцями, а решту чайну ложку масла. Прикрасити листям орегано і смужками лимонної цедри. Подавати з болгарським перцем. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Баклажани з болгарським перцем - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Баклажани з болгарським перцем в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 77