Паштет з баклажанів з часникомЧас приготування: 1 ч. 30 хв Рецепт приготування овочевого паштету з запечених баклажанів з часником, петрушкою і базиліком. Опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани розрізаною стороною на аркуші для випічки. Зробіть розрізи в баклажанах і вставити часник і чебрець. Полити баклажани 2 столовими ложками олії. Приправити 1/2 чайної ложки солі. Випікати баклажани до готовності, близько 1 години. Вийняти овочі духовки, дати охолонути близько 20 хвилин. Подрібнити баклажани в кухонному комбайні. Додати зелень, 2 столові ложки олії і лимонний сік. Збивати до отримання однорідної маси. Додати 1 чайну ложку солі і перцю, перемішати. Паштет з баклажанів можна зберігати в холодильнику до 3 днів. Подавати з крекерами, чіпсами або картоплею фрі. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан/Часник Блюдо: Закуски/Паштети Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Ви напевно не з чуток знаєте, що Паштет з баклажанів з часником - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Паштет з баклажанів з часником в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 264