Печінка з грибами в сметаніЧас приготування: 59 хв На жаль, печінка не всі люблять. Але ж вона містить величезну кількість вітамінів і мінеральних речовин. При цьому жиру в ній міститься всього 2-3%. Тому боятися за свою фігуру не треба. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня/Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Печінка з грибами в сметані 1. Очистити печінку від плівки і проток і нарізати невеликими шматочками. Залити підготовлену печінку молоком на 2-3 години. Замочена в молоці, печінка буде більш м'якою і ніжною. 2. Сир натерти на тертці. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. В окремій мисці перемішати муку з сіллю і перцем. Шматочки печінки добре обваляти в борошні. Завдяки цій процедурі з печінки не витече сік. Розігріти масло і на сильному вогні швидко обсмажуємо печінку. Як тільки печінку трохи зарум'яниться, відразу прибрати її з вогню. 3. Пожарить на сковорідці цибулю і додати туди різані гриби. Загасити їх 5 хвилин. 4. У сковорідку з грибами покласти печінку, вилити сметану. Все перемішати. 5. Зверху обсипати блюдо тертим сиром. Закрити кришку сковороди і томити до готовності. Якщо зі шматочків печінки не виділяється кров, страва готова. На гарнір до печінки можна подати рис або картоплю. Прикрасити блюдо зеленню. Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Печінка з грибами в сметані своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Печінка з грибами в сметані прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 70