Шашлик з яловичої печінкиЧас приготування: 40 хв Якщо на природі вам потрібно приготувати щось дуже смачне, то шашлик з яловичої печінки - найкращий з усіх варіантів! Щоб шашлик вийшов бездоганним - читайте рецепт шашлику з яловичої печінки. Опис приготування: За даним рецептом приготувати шашлик з яловичої печінки не складно. По суті справи, саме важливо правило такого шашлику - правильно просмажити печінку. Потрібно бути дуже обережним з термообробкою. А в іншому все просто. Дуже смачне і легке блюдо :) Печінка для цієї страви вибираємо найсвіжішу. Інакше вийде гума. Отже, як приготувати шашлик з яловичої печінки: 1) Добре промиваємо печінку. 2) Нарізаємо її досить великими шматками. Складаємо в глибокий посуд. 3) Шматки солимо і заливаємо сметаною. 4) Наполягаємо близько 40 хвилин, в цей момент займаємося вугіллям. Вони повинні бути досить сильними, але не повинно бути відкритого вогню. 5) Складаємо в сітку або нанизуємо на шампури. Ставимо на вугілля, тримаємо близько 3-4 хвилин і потім перевертаємо і знову смажимо 3-4 хвилини. Дуже важливо не перетримати печінку! Інакше кришка шашлику. І відразу подаємо до столу. Дуже смачно, пробуйте і ви приготувати;) Приємного вам шашликінга! Призначення: На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Шашлик з яловичої печінки своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Шашлик з яловичої печінки прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 37