Скумбрія з травами і лимоном, запечена у фользіЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування скумбрії з травами і лимоном, запеченої у фользі. Риба виходить ніжною і дуже смачною. Опис приготування: Скумбрію по даним рецептом приготувати зовсім не складно. Подавати готову скумбрію краще гарячою. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Скумбрія Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Скумбрія з травами і лимоном, запечена у фользі 1. Промиваємо цілі тушки скумбрії, гострим ножем акуратно розрізаємо черевце, щоб не зачепити жовчний міхур, випатрати нутрощі. У проточній холодній воді ретельно промиваємо кожну тушку зовні, і всередині. Паперовими серветками обсушимо. 2. Виделкою розімніть вершкове масло, додамо каперси, дрібно нарізану зелень базиліка і петрушки, лимонний сік і сіль. Всередині і зовні кожної скумбрії змащуємо сумішшю. Всередину черевця кожної риби кладемо тонко нарізані лимони і подрібнену зелень. 3. Складаємо лист фольги вдвічі і зверху укладаємо кожну тушку (при цьому розміри листів фольги повинні бути помітно більше, ніж розміри самої риби). 4. Рибу обгортали в фольгу, кінці фольги закріплюємо і хвилин на тридцять-сорок відправляємо в попередньо розігріту духовку, температура двісті градусів. 5. Потім рибу виймаємо з духовки, укладаємо на блюдо і подаємо до столу. Скумбрію подавати гарячою, прикрасити свіжою зеленню і дольками лимонів. Ви напевно не з чуток знаєте, що Скумбрія з травами і лимоном, запечена у фользі - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Скумбрія з травами і лимоном, запечена у фользі в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 119