Тушкована брюссельська капуста з бекономЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування тушкованою брюссельської капусти з беконом, цибулею-шалот, часником, бальзамічним оцтом, бульйоном, панірувальними сухарями і петрушкою. Опис приготування: Смачне і корисне блюдо з брюссельської капусти займе гідне місце на вашому столі. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Капуста/брюсельскую капуста Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Тушкована брюссельська капуста з беконом 1. Розігріти духовку до 175 градусів. У мисці змішати панірувальні сухарі і чебрець з декількома краплями оливкової олії, викласти суміш на аркуші для випічки на деку. Обсмажити в духовці, часто помішуючи, до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 12 хвилин. Очистити брюссельську капусту. 2. Нарізати бекон кубиками, щоб вийшло 1 1/2 склянки. Нарубати цибулю-шалот. Подрібнити часник. Дрібно нарізати петрушку. Розтопити вершкове масло і залишився оливкова олія у великій сковороді на сильному вогні, поки воно не почне пінитися. Додати брюссельську капусту, посипати сіллю і перцем, і гасити, часто помішуючи, поки капуста не підрум'яниться, від 7 до 10 хвилин. Додати нарізаний бекон і тушкувати, часто помішуючи, поки капуста не стане м'якою, а бекон НЕ підсмажиться, від 10 до 15 хвилин. Зменшити вогонь, додати цибулю-шалот і часник, смажити до появи аромату, близько 2 хвилин. Цей смачний Тушкована брюссельська капуста з беконом ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Тушкована брюссельська капуста з беконом з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Тушкована брюссельська капуста з беконом. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 84