Брюссельська капуста з глазурованим червоною цибулеюЧас приготування: 35 хв Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. Опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в киплячу воду і варити до м'якості, близько 4 хвилин. Зняти з вогню, злити воду і викласти капусту в чашу з крижаною для охолодження. Злити воду і розрізати навпіл. Розтопити 1/2 столової ложки масла і 1/2 столової ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Додати брюссельську капусту і смажити, поки капуста не стане коричневого кольору по краях, близько 3 хвилин. Приправити до смаку сіллю і перцем, викласти в миску і накрити алюмінієвою фольгою. Додати в сковороду залишилися 1/2 столової ложки вершкового масла і оливкового масла. Додати цибулю і смажити на середньому вогні до прозорості від 3 до 4 хвилин. Додати оцет і перемішати. Смажити, поки рідина не зменшиться, близько 30 секунд. Додати в лук брюссельську капусту, перемішати і відразу ж подавати. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/брюсельскую капуста Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Брюссельська капуста з глазурованим червоною цибулею - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Брюссельська капуста з глазурованим червоною цибулею в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 62