Тушкована брюссельська капустаЧас приготування: 20 хв Тушкована брюссельська капуста - відмінний овочевий гарнір або навіть самостійне овочеве блюдо. Розповідаю, як загасити брюссельську капусту для всіх, хто незнайомий з цим овочем. Опис приготування: По справжньому смачне і просте блюдо. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/брюсельскую капуста Блюдо: Гарячі страви Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Тушкована брюссельська капуста Інгредієнти: 450 г брюссельської капусти, кухонна сіль 1/2 чайної ложки, 1/2 ложки масла, чорний перець. Зрізаємо підставу брюссельської капусти з кожної головки. Очищаємо від шкірки і старого листя. Гарненько промиваємо проточною водою. Вибираємо таку каструлю, щоб брюссельська капуста лягла в один шар. Залийте в порожню каструлю 6 мм води. Закрити кришку і довести воду до кипіння на сильному вогні. Додати пів ложки солі. Закидаємо капусту в киплячу воду. Перемикаємо на повільний вогонь. Приблизно через сім-вісім хвилин, брюссельська капуста повинна бути ніжною. Видаляємо капусту з води, додаємо до неї пів ложки масла і посипаємо свіжим меленим чорним перцем. Страву можна вживати в гарячому і холодному вигляді. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Тушкована брюссельська капуста, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Тушкована брюссельська капуста - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 50