Мариновані крильцяЧас приготування: 1 ч. 0 хв Опис приготування: Крила промиваємо в теплій воді, беремо каструльку наливаємо води, оцту і дрібно режим цибулю півкільцями в цьому розсолі наполягаємо крила приблизно 3-4 години. Розсіл солимо. Окремо варимо картоплю до напівготовності. Коли крила заморіновалісь, обсмажуємо їх на расскаленой сковороді, додаємо картоплю, різаний помідор, цибулю з маринаду, і додаємо 3 ложки маринаду. Тушкуємо під кришкою 30 хв. Страва готова! Смачного! Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі крильця Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Мариновані крильця в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Мариновані крильця, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 51