Серце тушковане з солоними огіркамиЧас приготування: 1 ч. 20 хв Рецепт приготування тушкованого серця з солоними огірками. Яловичина по-татарськи, блюдо пікантне і дуже смачне. Опис приготування: Блюдо дуже незвичайне і досить смачне. Тушковане серце з солоними огірками виходять дуже смачними. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Серце Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Серце тушковане з солоними огірками 1. Для приготування цієї страви нам потрібно: свиняче серце, часник, цибулю і солоні огірки. 2. Серце очищаємо від плівки і залишок артерій, видаляємо згустки крові і нарізаємо невеликими шматочками. М'ясо добре промиваємо. Маленькими шматочками нарізаємо лук, і до прозорості його спассеруем в рослинній олії. Тепер додаємо серце, і хвилин сорок тушкуємо, періодично помішувати. 3. Маленькими шматочками нарізаємо огірки і подрібнюємо часник. При самому закінченні приготування серця додаємо часник і огірки. Висипаємо на гарячу сковороду борошно, і пасеруємо її, поки вона не змінить свій колір. 4. До огіркам з м'ясом додаємо борошно, потім сметану, спеції та сіль. На дві хвилини залишаємо на маленькому вогні, десять хвилин даємо настоятися із закритою кришкою. Сіль додаємо в міру, так як огірки і так солоні. Будь приготовані овочі послужать хорошим гарніром. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Серце тушковане з солоними огірками - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Серце тушковане з солоними огірками в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 47