Курка зі шпинатомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Назва не розкриває всіх подробиць про бринзі і важкому м'ясному молотку. Також рецепт схвалює морячок Папайя! =) Опис приготування: Помиту курку відбиваємо молоточком. Розігріваємо духовку до 180 град. Моєму шпинат. Потім змащуємо деко і кладемо на нього відбивні, не забуваємо їх посолити і поперчтіть. Настав час для крему з бринзи і шпинату. Бринзу покладіть в миску, полийте 2-3 ст. ложками раст. масла і збийте до густоти сметани. Додайте в крем шпинат і перемішайте. У 2 мм обмащуємо цим кремом курячі відбивні і ставимо їх у духовку хвилин на 40. Крем можна класти і всередину відбивних, зробивши з них рулетики і закріпивши зубочісткакмі. Замість шпинату можна використовувати щавель. До готового блюда підійде варена і обсмажену картоплю. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Птах/Курка/Шпинат Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Курка зі шпинатом самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Курка зі шпинатом - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 239