Куряча гомілка на сковородіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Дуже зручне блюдо, яке завжди можна швидко і легко приготувати, особливо, якщо часу не так вже й багато. Куряча гомілка на сковороді - дуже простий і економічний варіант на всі випадки життя. Опис приготування: Бувають такі моменти, коли часу зовсім немає ні на що, навіть в магазин збігати не встигаєш, а їсти ну дуже хочеться, тоді потрібно відкрити холодильник і оглянути його вміст. І якщо там немає ніяких заморських делікатесів, то курка і пару цибулин точно знайдуться, але ж з цих інгредієнтів можна приготувати відмінне блюдо, якщо у вас є ось такий простий рецепт курячої гомілки на сковороді. Звичайно, курку можна просто обсмажити, але, на мій погляд, так вона виходить досить суха, а ось приготоване таким способом м'ясо виходить соковитим і ніжним. Так що з цим рецептом приготування курячої гомілки на сковороді ви навіть з нічого зможете зробити для себе відмінний обід або вечерю. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі гомілки Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Куряча гомілка на сковороді Насамперед промиваємо під холодною водою гомілки і обтирає їх серветкою. Тепер солимо і перчимо їх, по можливості залишаємо хоча б на пів годинки маринуватися. Якщо часу немає, тоді відразу наливаємо на сковороду олію і ставимо її на вогонь. Смажимо гомілки спочатку на сильному вогні до золотистої скоринки, потім зменшуємо його до середнього і продовжуємо смажити. Поки готується курка, чистимо цибулю і нарізаємо його на четвертинки. Робимо на плиті мінімальний вогонь і викладаємо нарізану цибулю на сковороду до курки, смажимо все разом, помішуючи, поки цибуля не стане золотистим. Потім перекладаємо весь вміст сковороди в каструлю і заливаємо курку гарячою водою, але так щоб рідина не покривала гомілки повністю. Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо курку на мінімальному вогні приблизно 7-10 хвилин. Ось наша курка і готова, залишилося тільки вибрати гарнір, приємного апетиту. Гідно оцінити Куряча гомілка на сковороді ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Куряча гомілка на сковороді, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 2416