Стейки з телячого серцяЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування стейків з телячого серця. Стейк може бути як м'ясом на кісточці, так і з будь-якої іншої частини тушки. Опис приготування: При правильному приготуванні телячого серця виходить дуже смачний стейк. М'ясо засмажуємо на сильному вогні і виходить воно м'яким і ніжним. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Серце Блюдо: Гарячі страви/Стейк Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Стейки з телячого серця 1. Ми готуємо теляче серце з свіжими овочами, фруктами і тушкованим перцем. Добре поєднується тут смажене м'ясо і хурма, а ці продукти дуже корисні для серця. 2. Шматочками приблизною товщини два-три сантиметри нарізаємо серце, обов'язково поперек волокон. Очищаємо від плівки, жилки видаляємо. Промиваємо, перчимо і солимо. В рослинній олії, на розпеченій сковороді, з двох сторін обсмажуємо м'ясо. 3. Очищаємо цибулю та нарізаємо його кільцями, полуколечкамі або соломкою нарізаємо перці, перегородки і насіння видаляємо. Лук спассеруем окремо, додаємо перці і хвилин п'ять-сім тушкуємо із закритою кришкою, перець повинен стати м'яким. Перчимо і солимо. 4. Готові стейки і тушкований перець викладаємо на тарілку. Зелень, шматочки несолодкого яблука чи груші, хурми і огірків подаємо окремо. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Стейки з телячого серця у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Стейки з телячого серця. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 56