Різотто з креветкамиЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування популярного італійського страви з рису і креветок. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Креветки/Крупи/Рис Блюдо: Гарячі страви/Різотто Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Різотто з креветками У невеликій каструлі розтопити вершкове масло. Додати столову ложку соусу Вустершир. Дрібно порізати 4 зубчики часнику і кинути в каструлю. Нагрівати в перебігу декількох хвилин на середньому вогні. Почистити креветки і викласти їх в миску. Залити суміш масла і соусу. Нарізати цибулю. Кинути цибулю в каструлю з невеликою кількістю оливкової олії. Викласти рис Арбор в каструлю з цибулею. Влити 1 склянку білого вина. Ретельно перемішати. Періодично додавати рідину, по мірі всмоктування її рисом. Обсмажити креветки на грилі. Якщо його немає, можна обійтися сковородою і деякою кількістю масла. Готувати до красивої коричнюватої скоринки. Додати в рис дрібку зеленої цибулі. Змішати рис з креветками. Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Різотто з креветками гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Різотто з креветками - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 32