Жульєн з горбушіЧас приготування: 40 хв Якщо ви любите жульєни, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульєни ви ще не пробували - то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити :) Опис приготування: Жульєн з горбуші - смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу. А якщо ще і подати жульєн з горбуші в красивих, спеціально для цього призначених кокотницах, то ефект буде чудовим. Блюдо добре подавати з охолодженим білим сухим вином. Приємного апетиту і удачі у приготуванні! :) Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Горбуша Блюдо: Гарячі страви/Жульєн Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Жульєн з горбуші Отже, починаємо. Рибу ріжемо невеликим кубиком, вичавлюємо в неї сік половини лимона, відставляємо. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості, потім додаємо до цибулі рибу. Смажимо рибу з цибулею 3 хвилини, після чого додаємо в сковороду вершки. Ще через 3-4 хвилини додаємо в сковороду борошно. Швидко перемішуємо, щоб борошно не встигла згорнутися великими грудочками. Доводимо вміст сковороди до кипіння і відразу ж перекладаємо в горщики або кокотниці. Зверху викладаємо трохи тертого сиру і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Через 20 хвилин залишиться тільки дістати блюдо з духовки і подати на стіл. Смачного! :) Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Жульєн з горбуші - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Жульєн з горбуші у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 18